Венгер ще мисли за играчите под наем след края на сезона


Н. Гавазов

Венгер ще мисли за играчите под наем след края на сезона

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че все още не е помислил над по-нататъшната съдба на играчите, които принадлежат на клуба и се намират под наем. Както е известно, преди началото или в хода на сезона френският специалист отправи в други отбори редица играчи. Карлос Вела играе за Реал Сосиедад, Денилсон за Сан Пауло, Никлас Бендтнер за Съндърланд, а Рио Миячи за Болтън. Всички те получават игрова практика се представят повече от приятно.

Но Венгер все още не е уверен, ще получи ли някой от тези играчи шансове в Арсенал през следващия сезон. Може би мениджърът предпочита да ги продаде или да ги отправи под наем - този въпрос ще се реши чак през лятото.

„Все още нищо не съм решил. Това ще зависи от структурата на целия отбор. Например, с Бендтнер ще седнем и поговорим в края на сезона. Съществуват няколко ограничения, тъй като не може да разполагаш с повече от 25 играча. А това означава, че все пак трябва да се вземе някакво решение", заяви Венгер за Arsenal Player.

„Към момента имаме 34 футболисти. Мисля, че останалите клубове се намират в подобна ситуация. Висшата лига сама затваря за себе си трансферния прозорец. Когато тези играчи се завърнат в клуба, ние просто не може да си позволим каквито и да е покупки", каза още французинът.

 

  Сподели
71