Далглиш: Няма какво да добавя - четете предишните ми интервюта


Н. Гавазов

Далглиш: Няма какво да добавя - четете предишните ми интервюта

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш призна, че след домакинската загуба от УБА с резултат 0:1, за пореден път е разочарован от случилото се с неговия отбор. Както е известно, мърсисайдци имаха впечатляващо преимущество над „дроздовете" във вчерашния мач между двата отбора, но не успяха да реализират нито едно от своите положения. За сметка на това, гостите бяха много по-рационални в действията си и постигнаха победа, която е първа за последните 45 години.

Злополучният двубой с УБА за пореден път показа, че през настоящия сезон Ливърпул играе ужасно на „Анфийлд", губейки 27 точки от началото на кампанията си във Висшата лига - независимо от това, дали мачът е срещу Арсенал или Уигън, сценарият е един и същ - „червените" не успяват да материализират своето преимущество.

„Не мога да кажа, колко пъти вече се случва това. За седми или осми път, не съм ги броил. След такива мачове, аз няма какво да добавя повече. Вие може да прочетете моето предишно интервю - всичко е казано там. Мисля, че момчетата имат нужда от късмет. Повтарям това за пореден път, но той не е решаващ. Не. На нас ни е нужен само малко късмет", сподели разочарования Далглиш.

 

  Сподели
82