Реднап: Аткинсън ми каза, че се чувства много зле


Н. Гавазов

Реднап: Аткинсън ми каза, че се чувства много зле

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап разказа за разговора си с главния арбитър на полуфиналната среща от Купата на Англия с Челси Мартин Аткинсън. Както е известно, „сините" разгромиха „шпорите" с 5:1, но до този резултат се стигна след спорно съдийско решение при втория гол на „аристократите".

„Вторият гол беше истинска катастрофа. Това беше нещо много различно от гол. Получи се огромна грешка. Не разбирам, как рефера може да отсъди това. Топката беше много далече зад линията, освен това, там имаше толкова много хора, които попречиха тя да влезе във вратата", заяви за Sky Sports опечаленият Реднап.

„След мача разговарях с Аткинсън и той ми каза, че се чувства по-зле от мен. Аз не съм съгласен с него. Но той осъзна, че е допуснал грешка и ми заяви, че го очаква една тежка седмица. Разбира се, трябва по-скоро да бъде въведена електронна технология за определяне на гола. Ние повече не може да продължаваме да работим по този начин, когато важни решения се оказват грешни", каза още мениджърът на Тотнъм.

 

  Сподели
80