Арсенал - Уолкът: Преговорите продължават


Н. Гавазов

Арсенал - Уолкът: Преговорите продължават

В преговорите между крилото Тео Уолкът и ръководството на лондонския Арсенал възникнаха големи разногласия относно условията по личния договор на играча, съобщи новината авторитетният портал Goal.com. Според изданието, Уолкът, получаващ в момента заплата от 60 000 паунда на седмица е изразил своето желание да остане в клуба, но само, ако възнаграждението му бъде по 100 000 в британска валута на седмица.

В същото време ръководството на Арсенал предлага сумата от 80 000 паунда, което на този етап не удовлетворява перспективния футболист

Както е известно, сегашният контракт на Уолкът с клуба изтича през лятото на следващата година и преговорите между страните за нов договор започнаха през декември 2012-та.

Ситуацията се следи много внимателно от Манчестър Сити, Челси и Ливърпул, които не скриват своите апетити да привлекат крилото в редиците си. Преди време дори медиите на Острова тиражираха слуха, че от „Етихад Стейдиъм" са готови да осигурят на английския национал двойно по-голяма заплата и това наложи клуба да излезе с изявление, в което опроверга съобщенията.

 

  Сподели
75