Гигс: Рано е да празнуваме


Н. Гавазов

Гигс: Рано е да празнуваме

Ветеранът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс смята, че неговият отбор все още не трябва да празнува поредната си шампионска титла. Както е известно, след победата над Куисн Парк Рейнджърс и загубата на Манчестър Сити от Арсенал, „червените дяволи" водят на „гражданите" с осем точки. До края на първенството на двата тима от Манчестър остава да изиграят по шест мача и според повечето специалисти, отборът на Манчини трудно ще успее да се пребори с градския си съперник.

„Трябва да се концентрираме над това, което вършим, над своята форма, над своята игра. Точно това смятам, че правим. Ние сме достатъчно опитни и знаем, че в останалите срещи до края сме длъжни да спечелим повече точки, отколкото да загубим. Докато нашият съперник има математически шансове да ни достигне, ние няма да празнуваме победата. Трябва да запазим добрата си форма до края", цитира Sky Sports думите на Гигс.

„Завръщането на Скоулси се оказа голям плюс за нас. Много е хубаво, че той е отново на терена с нас, а също и на тренировките. На практика, трудно противникът може да му открадне топката и това, което той върши, останалите футболисти не го могат", допълва легендарният уелсец.

 

  Сподели
97