Балотели се извини


Н. Гавазов

Балотели се извини

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели се извини пред съотборниците си и своя мениджър за изгонването си в последния мач на своя отбор срещу Арсенал. Както е известно, италианецът получи червен картон в последната минута при загубата с 0:1 на „Емирейтс", но това можеше да се случи още в самото начало на мача, когато Марио се опита да счупи крака на Сонг.

Според слуховете в английските медии, след злополучната среща Балотели е предизвикал бой в съблекалнята на Сити - новина, която ръководството на „гражданите" по-късно отрече.

"Наистина много съжалявам за случилото се. Донесох голямо разочарование на клуба си и най-вече на Роберто Манчини, когото страшно уважавам и обичам. Колкото до бъдещето ми, то ще стане ясно в края на сезона. Ще говоря с ръководството и ще видим какво ще решим", сподели Балотели за Sky Sports.

"Националният отбор? Аз действително искам да играя за него. Веднъж вече загубих мястото си за една лоша постъпка (Б.ред. - изгонването в мач срещу Тотнъм) и не искам това да се повтаря", каза още Марио.

  Сподели
87