Койл: Муамба вече се разхожда


Н. Гавазов

Койл: Муамба вече се разхожда

Мениджърът на Болтън Оуен Койл съобщи, че Фабрис Муамба вече се разхожда в болницата, където продължава своето забележително възстановяване. Както е известно, полузащитникът на Уондърърс получи сърдечен пристъп по време на първото полувреме на четвъртфиналната среща от Купата на Англия срещу Тотнъм ма 17 март в мач, който бе прекратен.

Бившият младежки национал на Англия, който в петък ще навърши 24 години бе откара по спешност в една от болниците в Лондон, където стана ясно, че по-рано сърцето му е било спряло за около 78 минути. Възстановяването на Муамба обаче върви с пълна сила и миналата седмица приятелката на играча публикува снимка, с която играчът поздрави своите фенове.

Днес Оуен Койл съобщи още по-обнадеждаващи новини.

„Когато аз го навестих, той стана от леглото, разходи се и седна на стола. Двамата разговаряхме и той се усмихваше с онази голяма усмивка, която сме свикнали да виждаме винаги в него. Неговото състояние се подобрява много бързо. Мога да ви уверя в това. Ние постоянно поддържаме връзка, играчите му изпращат съобщения и всичко е много добре. Но трябва да подчертая, че Фабрис все още има да извърви дълъг път", сподели Койл.

 

  Сподели
89