Сър Алекс: Все още нищо не е решено


Н. Гавазов

Сър Алекс: Все още нищо не е решено

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън не смята, че воденият от него отбор има решителна преднина в битката за титлата след снощната победа над Блекбърн. Юнайтед трябваше да изчакат до последните 10 минути, за да си осигурят победата на „Иууд Парк" с гол на Антонио Валенсия преди попадението Ашли Йънг малко по-късно.

Успехът означава, че Юнайтед вече е с пет точки пред Сити, който в неделя ще пътува до Лондон за среща с Арсенал. „Червените дяволи" от своя страна приемат Куинс Парк Рейнджърс, който подобно на Блекбърн се бори за своето оцеляване.

"Ние все още има да изиграем още седем мача. Моят опит от подобни ситуации говори, че в момента точките нямат никакво значение. Те ще имат някакво значение чак следващата седмица, но не и сега", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

"Това беше дълга нощ. Ние трябваше да постоянстваме и да упорстваме. И си получихме нашата награда. Нямахме положения за гол през голям период от време, но това е важна победа и типична за историята на клуба", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
84