Ман Сити с първи загубени точки на Етихад - от Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Ман Сити с първи загубени точки на Етихад - от Съндърланд (видео)

Отборът на Манчестър Сити не успя да победи Съндърланд на "Етихад Стейдиъм", като срещата завърши 3:3 на домашна сцена, като така ще позволи на градския съперник Юнайтед да се измъкне на 5 точки напред на първата позиция. Гостите днес се представиха изключително добре, като можеха да вкарат и още голове.

Отборът на Съндърланд поведе днес в 31-ата минута чрез Себастиан Ларсон. Той не остави шансове на Джо Харт след подаване от Сесеньон. Домакините трябваше да догонят този пасив и го направиха чрез Балотели. Той вкара дузпа, изработена от Един Джеко. Преди края на полувремето обаче гостите отново вкараха - Бенднер вкара след ново добро подаване на Сесеньон.

Втората част бе наистина интригуваща - Себастиан Ларсон даде още един гол преднина след добро подаване на Бенднер в 55-ата минута, а Манчестър Сити се завърна до равенството в края на срещата с голове от Балотели и Коларов, които бяха изключителни изпълнения в 85-ата и 86-ата минути. След тях последва натиск на домакините, но до края не се стигна до още по отношение на резултата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
99