Абрамович вади 100 миилиона за Роналдо и Игуаин


Н. Гавазов

Абрамович вади 100 миилиона за Роналдо и Игуаин

По информация на британските средства за масова информация, Челси, който през лятото планира да осъществи мащабна кадрова революция е отправил поглед към двама играчи на Реал Мадрид - португалското крило Кристиано Роналдо и аржентинският нападател Гонсало Игуаин. Според The Telegraph, за правата на двамата Роман Абрамович е готов да заплати сумата от 100 милиона евро.

Като алтернативи на Роналдо и Игуаин се смятат Езекиел Лавеци и Едисон Кавани от Наполи, за които „партенопеите" искат 70 милиона евро.

Предполага се, че Реал ще направи всичко възможно да задържи Роналдо, договорът с който изтича през лятото на 2015 година. „Бланкосите" са по-благосклонни да се разделят с Игуаин, който засега губи борбата за титулярно място с Карим Бензема.

Почти сигурно е, че ако „сините" успеят да привлекат Роналдо, на „Стамфорд Бридж" ще се завърне и Жозе Моуриньо, предполага изданието.

Що се отнася за играчите, които почти сигурно ще си тръгнат, начело в списъка е Дидие Дрогба, следван от Флоран Малуда, Саломон Калу, Пауло Ферейра, Жозе Босингва и Иларио. Евентуално може да бъде пожертван и Даниел Стъриджж.

 

  Сподели
66