Манчини се смял на коментариите на Сър Алекс


Н. Гавазов

Манчини се смял на коментариите на Сър Алекс

Дейвид Плат сподели, че коментариите на мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън относно това, че Сити все повече усеща натиска на „червените дяволи" са разсмели наставника на „гражданите" Роберто Манчини. Както е известно, отборът от „Етихад Стейдиъм" се завърна начело в таблицата за класиране след равенството си 1:1 със Стоук Сити, а италианският наставник на „гражданите" отказа да разговаря с медиите след мача.

В навечерието на въпросния двубой, Сър Алекс, който е известен с използването на различни психологически прийоми заяви, че завръщането на Тевес в отбора на Манчини е проява на слабост и е продиктувано от отчаяние. Шотландският специалист подчерта, че натискът върху градския съперник е много силен, а това ще се отрази на резултатите на отбора.

Плат от своя страна подчерта, че няма никакви притеснения за Манчини и „гражданите" имат сили да се справят с напрежението.

„Прочетохме го и Роби просто се засмя. Такива неща не са проблем за него и той ще се справи с натиска. Това ще се види от резултатите на отбора", заяви Плат за Sky Sports.

  Сподели
80