Фърги: Манчини ще разбере колко е важен опитът


И. Ангелов

Фърги: Манчини ще разбере колко е важен опитът

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън предупреди Роберто Манчини, че твърде скоро той ще разбере какво означава сезонът да влезе в решителната си фаза. При победата си над Челси Манчини използва една от легендарните фрази на Фърги, че е време за изпотяване на дупетата в очакване на развитието на сезона.

Фърги бе очарован от използването на неговите думи, като заяви пред The Sun on Sunday: "Съвсем скоро той ще разбере какво наистина означава това. Сега е много важно как ще издържат психически. Гледаш ги през годините. Миналата година губехме с 1:0 в края на кампанията срещу Блекбърн, а ни трябваше само точка да спечелим титлата."

"Показахме, че няма да се откажем и че не сме нервни, като продължихме да играем добре и след дузпата. Опитът е важен. Няма значение кой си. Ако си бил на това място преди, това ти помага."

"Сити се справя добре и от дълго време са на върха в лигата. Те заслужават това засега, но да ни очакват на "Етихад". Това, което трябва да очакваме е, че тези два тима ще се борят на върха в следващите 10 години. Финали, полу-финали, каквото и да е, но феновете ще го очакват. Двата тима ще водят на върха."

  Сподели
92