Ливърпул пак губи от последния - Уигън (видео)


И. Ангелов

Ливърпул пак губи от последния - Уигън (видео)

След като миналата седмица КПР, който делеше последното място с Уигън и Уулвс, успя за 10 минути да обърне Ливърпул от 2:0 до 3:2, сега Уигън надделя над именития съперник след като на 2 пъти поведе на стадион "Анфийлд". Ливърпул бе ощетен на момент след като бе отменен спорен гол, но с играта си домакините не заслужиха повече.

Първо Уигън поведе в 30-ата минута чрез Малоуни от дузпа. През първата част Ливърпул бе надигран тотално от гостите, като на моменти домакините изобщо не достигаха до топката и пресата им не работеше. През втората част нещата като че ли се бяха променили, след като домакините наложиха здрава преса в началото.

Това се отрази в гол на Луис Суарес в 48-ата минута след асистенция на Стивън Джерард. 5 минути по-късно дойде отмененото попадение на Керъл, а в 63-ата минута гостите отново поведоха чрез Гари Колдуел - след странен карамбол топката мина под Пепе Рейна.

И така Ливърпул позволи на още един тим да излезе от зоната на изпадащите в лицето на Уигън, а тима от мърсисайд остава на 7-ата позиция застрашен от Съндърланд, Евертън и Суонзи.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95