Насри: Надявам се, че Юнайтед ще продължи да побеждава


Н. Гавазов

Насри: Надявам се, че  Юнайтед ще продължи да побеждава

Самир Насри иска Манчестър Юнайтед да продължи да печели двубоите си, преди срещата между двата тима следващия месец, която мнозина специалисти определят като решаваща в битката за титлата във Висшата лига. Полузащитникът не успя да изпълни докрай своя потенциал след пристигането си от Арсенал през лятото, но в сряда вечер французинът вкара много важен гол срещу Челси, който остави „гражданите" в битката за титлата.

Девет кръга преди края на първенството, Сити се намира на точка от своя градски съперник и по всичко изглежда, че спорът за титлата ще се реши на 30 април, когато Сър Алекс събере хората си за битката, която ще се състои на другия край на Манчестър.

Тези планове могат да бъдат провалени от неочаквани премеждия на двата тима, но Насри не мисли така.

„Знаете ли какво, аз се надявам те да спечелят всичките си срещи, ние също да спечелим мачовете си и спорът за титлата да бъде решен тук. Би било наистина фантастично за феновете и за нас. Юнайтед ще бъде в битката до края - имат опит, имат мениджър, който е спечелил всичко в продължение на 25 години и трябва да бъдем реалисти, че дори да загубят, те ще са в битката до последно", заяви Насри за Sky Sports.

"Програмата им е по-лека от нашата и те нямат трудни мачове. Аз съм сигурен, че няма да загубят седем от последните си девет мача. Но това, което направихме срещу Челси е ясен сигнал и предупреждение към Юнайтед, че ние сме тук, не сме се отказали и ще останем тук до края", каза още французинът.

 

  Сподели
87