Далглиш: Срещу КПР ще ни бъде трудно


Н. Гавазов

Далглиш: Срещу КПР ще ни бъде трудно

Мениджърът Кени Далглиш подчерта, че Ливърпул няма никакво намерение да подценява КПР, когато двата отбора излязат един срещу друг на „Лофъс Роуд" в сряда вечер. Както е известно, лондончани са 18-ти в класирането на Висшата лига на две точки от последния и хората на Марк Хюз спечелиха само веднъж у дома си от 23 октомври насам. Ливърпул също има нужда от точки, след като „червените" загубиха четири от последните си пет гостувания в лигата, включително и поражението с 1:3 срещу непретенциозния Болтън през януари.

Далглиш заяви, че неговият отбор се отнася много сериозно към двубоя тази вечер.

„Ние уважаваме всеки наш съперник, независимо на кое място се намира.Очакваме много труден мач. Няма никакво значение срещу кого се изправяш. Формата остава на заден план и от значение е само това, което се случва в момента. Ние просто трябва да работим усилено", заяви Далглиш за Sky Sports.

"Гледах интервюто на Марк Хюз по телевизията и той каза, че КПР има нужда от малко късмет - това го иска всеки мениджър, защото няма значение колко добре играеш, в края е важно съдбата да ти се усмихне", каза още шотландският специалист.

„Предстоят ни да изиграем още много мачове, но тази вечер трябва да постигнем победа и ако го направим, ще имаме по-голям шанс да се изкачим в класирането", допълни Далглиш.

 

  Сподели
67