Фаулър: Надявам се, че Суарес няма да си тръгне от Ливърпул


Н. Гавазов

Фаулър: Надявам се, че Суарес няма да си тръгне от Ливърпул

Легендарният нападател на Ливърпул Роби Фаулър коментира слуховете за евентуалното напускане на Луис Суарес. Както е известно, по-рано уругвайският национал заяви, че няма нищо против да премине в ПСЖ и да се присъедини към своя сънародник Диего Лугано, което даде повод на медиите да спекулират с това, че нападателят е разочарован от пребиваването си на Острова и най-вече от скандала на расистка основа с Патрис Евра.

„Не знам, какво точно е казал той. Но тъй като вече имам малък треньорски опит, то ще ви кажа, че ако даден играч не иска да играе в отбора, по-добре е да бъде пуснат. Суарес е фантастичен играч, но ако действително е казал това нещо, по-добре ще е наистина да си тръгне. Ако е истина, не е никак добре", цитира авторитетният айт за футболни новини Goal.com. думите на Фаулър.

„Но аз наистина не знам какво точно той е говорил. Надявам се да остане в Ливърпул. Нептредсказуем е и може да създаде проблеми за всеки един отбор. Надявам, се че така ще продължи и в бъдеще. Намира се във фантастична форма и смятам, че Луис е най-добрият играч на Ливърпул. Въпреки че не вкарва толкова много, както им се иска на феновете, аз не смятам, че може да пренебрегнем старанието му"', каза още бившият нападател на „мърсисайдци".

 

  Сподели
56