Бербатов: Болезнено е да не играеш


Н. Гавазов

Бербатов: Болезнено е да не играеш

Димитър Бербатов призна, че приема болезнено факта, че не играе редовно за Манчестър Юнайтед. Както е известно, българинът записа участие само в десет срещи от Висшата лига през този сезон и само в половината от тях започна като титуляр. Той вкара за последно срещу Стоук Сити на 31 януари, но дори не беше на пейката за победата над бившия си клуб Тотнъм преди седмица.

„Имаме голям отбор и знаеш, че понякога не можеш да играеш. Това е тъжно и болезнено, но трябва да бъдеш силен и подготвен за това, когато съотборниците ти потърсят твоята помощ. Ние сmе отбор и искаме да спечелим заедно", заяви Бербатов в интервю за United Review.

Въпреки липсата на изяви, оказва се, че Бербатов е с най-добра производителност от всички нападатели в състава на „червените дяволи" и с девет отбелязани гола е трети по отбелязани голове за тима си.

„Всеки път, когато аз играя, си мисля, че се справям много добре. Аз съм винаги готов и чакам, когато мениджърът ми даде шанс да покажа какво мога. Искам да направя толкова, колкото мога за да помогна на отбора да спечели титлата", каза още нападателят.

 

  Сподели
58