Де Хеа: Критиките ме направиха по-добър


И. Ангелов

Де Хеа: Критиките ме направиха по-добър

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа заяви, че критиките по негов адрес, които той получаваше през първата част от кампанията, само са успели да го мотивират да се представя все по-добре. Де Хеа започна трудно престоя си на "Олд Трафорд", но напоследък контузията на Андерс Линдегаард го принуди да играе постоянно, като с всяка минута той показва все по-голяма стабилност и класа.

"Не получих само една и две критики от началото на сезона. Но това ме мотивира да стана по-силен като човек и се вдъхнових да работя повече и да се боря. Най-важното е да не се разочароваш. Това трябва да се превърне в нещо позитивно. Можеш да обърнеш нещата в своя полза, като работиш здраво и грабнеш шанса си."

"Времето, което прекарах на пейката бе лично за мен, да се постарая, да работя здраво и да се съвзема. Започнах усилена работа, за да изляза от положението си. Това ме направи по-решителен и когато получих възможността си я грабнах с две ръце."

"Важното е да поддържам формата си добра, защото зная, че при грешка има кой да ме замени. Всеки чака да грабне своя шанс, както мен."

  Сподели
88