Дарън Гибсън отпадна за мача срещу КПР


Н. Гавазов

Дарън Гибсън отпадна за мача срещу КПР

Наставникът на Евертън Дейвид Мойс съобщи, че отборът е загубил полузащитника Дарън Гибсън заради травма , но за сметка на това се е възстановил друг полузащитник - Джак Родуел. Както е известно, след трансфера си от Манчестър Юнайтед през януари, Гибсън моментално се вписа в основния състав на тима на Дейвид Мойс и се отчете с дебютен гол във вратата на Манчестър Сити.

Но сега ирландецът ще пропусне пътуването до КПР през този уикенд заради травма на връзките на колената. За сметка на това, лазаретът бе напуснат от Джак Родуел и Леон Осман, които в средата на седмицата играха за резервите.

Днес стана ясно също така, че нападателят Никица Йелавич се завръща в състава за пътуването утре. Хърватинът игра само 30 минути след преминаването си от Рейнджърс през януари тъй като получи травма в слабините, но той взе участие в приятелския мач срещу Швеция в средата на седмицата.

„За нас това е голяма загуба, защото от момента на идването си Дарън игра във всички мачове и в нито един не претърпяхме загуба", заяви за Sky Sports Мойс.

  Сподели
77