Сър Алекс се опасява от Саха


Н. Гавазов

Сър Алекс се опасява от Саха

В навечерието на гостуването на „Уайт Харт Лейн" срещу Тотнъм в рамките на 27-я кръг на Висшата лига на Англия, мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна, че се опасява най-много от своя бивш нападател Луис Саха. Както е известно, играчът изкара 4 години в тима на шотландският специалист, но през 2008 година премина в Евертън, а през последния трансферен прозорец 33-годишният французин се прехвърли при „шпорите", където внезапно получи второ вдъхновение.

В последните два мача на Тотнъм Саха започваше като титуляр и оформи дубъл при победата над Нюкасъл, а срещу Арсенал откри резултата. Сега на французина предстои мач срещу бившия си отбор.

„Аз не знам при какви обстоятелства се получи неговият трансфер, но Евертън беше радостен да се разделят. И изведнъж, идвайки при „шпорите", той вкарва два гола. Това е типичният Луи. Той притежава огромен талант, но просто играе малко. Опасен е, в това не бива да има никакви съмнения. Великолепно владее и двата си крака, бърз е и добър във въздушните единоборства. Няма никакво съмнение, че представлява истинска опасност", заяви Сър Алекс за Inside United.

 

  Сподели
92