Луис: Лампард е обикновен работник, а не човек с привилегии


Н. Гавазов

Луис: Лампард е обикновен работник, а не човек с привилегии

Давид Луис рискува да предизвика гнева на съотборника си в Челси Франк Лампард, заявявайки че никой не трябва да очаква да бъде третиран различно от всеки друг играч. Както е известно, полузащитникът е нещастен от броя на мачовете, които пропусна от началото на сезона и миналата седмица призна, че отношенията му с мениджъра Андре Вилаш-Боаш не са идеално.

Защитникът Луис подкрепи публично позицията на своя мениджър.

„Никой не трябва да бъде баща или син на някого в един футболен клуб. Няма привилегировани хора. Лампард просто трябва да слуша треньора и да изпълнява заповедите му. Никой играч не бива да забравя, че е само един служител в клуба", заяви Давид Луис за O Jogo.

Спекулациите около бъдещето на Вилаш-Боаш се разгоряха с нова сила след като по-рано през тази седмица португалецът призна, че той може да бъде уволнен. Но бразилската звезда настоява, че критиките към 34-годишният специалист са несправедливи.

„Миналият сезон имаше отбори, които се намираха в лоша позиция и никой не говори за това. Много по-лесно е да се говори за Андре, защото Челси е голям отбор, който се винаги се бори за първото място. И когато си трети или четвърти е много лесно да бъде нападан треньора. Но Андре има голям потенциал, той е отличен като човек и съм сигурен, че ще има голямо бъдеще в Челси", каза още бранителят.

 

  Сподели
63