Сър Алекс: Ако оцелеем срещу Тотнъм, имаме шансове за титлата


Н. Гавазов

Сър Алекс: Ако оцелеем срещу Тотнъм, имаме шансове за титлата

Сър Алекс Фъргюсън смята, че ако Манчестър Юнайтед успее да оцелее при гостуването на Тотнъм в неделя, то воденият от него отбор има огромен шанс да защити титлата си. Както е известно, шотландският специалист винаги е смятал, че най-важният отрязък от време са шестте седмици от средата на януари нататък и че това е периодът в койот се държи ключът към титлата.

Досега нямаше как нещата да се развият по-добре за рекордьора по титли на Англия: победи над Арсенал и Ливърпул, плюс точка при гостуването на Челси и в крайна сметка, „червените дяволи" са само на две точки от лидера в класирането.

Сър Алекс вярва, че дистанцията с „гражданите" трябва да бъде запазена или намалена, преди пътуването на неговия отбор до „Етихад Стейдиъм" на 30 април.

„Мачът срещу Тотнъм ще бъде много тежък. Ако успеем да оцелеем, след това ние ще имаме голям шанс за титлата. Така ще отидем на „Етихад" с разлика от две точки зад Сити. Разбира се, че бих предпочел да сме на едно ниво с тях или да сме на голяма дистанция пред Сити. Но важното е сега да не загубим от Тотнъм", призна Сър Алекс за Magic1152.

 

  Сподели
202