Тевес разочарова в днешния мач на Манчестър Сити


Н. Гавазов

Тевес разочарова в днешния мач на Манчестър Сити

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес взе участие в днешната среща на резервния отбор на „гражданите" със своите колеги от Престън. Въпросният мач трябваше да състои в понеделник на терена на Престън, но специално заради Тевес той бе изместен за вторник следобед и се проведе на базата в Карингън.

Миналата седмица Тевес поднесе извиненията си за своето поведение и се помири с Роберто Манчини.

Както стобщава Manchestr Evening News, на двубоя с Престън, който Сити загуби с 1:3 е присъствало почти цялото ръководство на клуба от „Етихад Стейдиъм", включително Брайън Марууд и Патрик Виейра. Според изданието, аржентинецът не се намира в добра форма и ще трябва да подобри не само физическото си състояние, но и своята кондиция.

Това означава, че почти сигурно Карлос няма да може да играе срещу Болтън в края на тази седмица и най-реалистичен е варианта нападателят да се завърне за мача със Суонзи, който е на 10 март. Дори и това да се случи, едва ли в скоро време Тевес ще може да намери място в стартовия състав, при положение, че Агуеро, Балотели и Джеко се намират в много по-добра форма от аржентинеца - и тримата отбелязаха по един гол във вратата на Блекбърн през изминалия уикенд.

 

  Сподели
76