Гигс: Очаквам с нетърпение следващия сезон


Н. Гавазов

Гигс: Очаквам с нетърпение следващия сезон

След като записа 900-ят си мач за Манчестър Юнайтед, Райън Гигс изрази желанието си да продължи да играе поне още един сезон. Уелският полузащитник заяви пред официалният сайт на шампионите, че той се наслаждава на времето, което прекарва на терена и също така смята, че може да бъде полезен на "червените дяволи" и през следващия сезон.

„Аз се радвам на моя футбол повече от всякога и освен това в клуба искат от мен да продължа, така че все още искам да играя. Очаквам с нетърпение следващия сезон и да се надяваме след като спечеля нещо през тази кампания", заяви Гигс.

След като е бил фен на Манчестър Юнайтед още от ранното си детство, крилото сподели гордостта си от постигането на забележителните 900 мача с фланелката на „червените дяволи", което е рекорд в английския футбол и едва ли някога ще бъде повторен. Гигс призна, че обличайки за първи път екипа на Юнайтед, никога не е очаквал да стигне дотук.

„Очевидно е, че 900 изиграни мача за Манчестър Юнайтед е нещо, с което трябва да се гордееш. Когато започнах, просто си поставих малки цели - да влязат в отбора и очевидно да остане в отбора. Никога не съм предполагал, че ще запиша толкова много игри", каза още уелският ветеран.

 

  Сподели
70