Вилаш-Боаш призна, че Абрамович може да го уволни


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш призна, че Абрамович може да го уволни

Мениджърът на Челси Андре Вила-Боаш призна, че независимо от подкрепата на собственика на клуба, той все пак се опасява за своето бъдеще и смята, че е напълно реално да бъде уволнен в най-близко време. Както е известно, през последните седмици натискът върху португалският специалист се увеличи неимоверно много заради слабите резултати на „сините", включително и загубата с 1:3 от Наполи в Шампионска лига.

Въпреки това, Андре няколко пъти заяви, че има подкрепата на руския олигарх, но в днешното си интервю за португалската радиостанция TSF Вилаш-Боаш призна, че очаква същата участ като на своя предшественик Карло Анчелоти.

„Това е точно копие на събитията от миналата година. Мисля, че имам подкрепата на Абрамович, но...В миналото собственикът се избавяше от треньорите в подобна ситуация или дори по-добра. Каква ще е реакцията му? Едва от двете - аз да продължа да изпълнявам своя проект и да се възползвам от пълната подкрепа на г-н Абрамович или отново да се повтори миналогодишния сценарии. Не знам", заяви Вилаш-Боаш за TSF.

 

  Сподели
71