Далглиш обеща още трофеи за Ливърпул


Н. Гавазов

Далглиш обеща още трофеи за Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш коментира победата на своя отбор над Кардиф Сити във финала на Купата на Лигата. Както е известно, мачът на „Уембли" се превърна в истински трилър, след като редовното и продълженията завършиха при резултат 2:2. При рулетката на дузпите Стивън Джерард и Чарли Адам изпуснаха още в самото начало за мърсисайдци, което отчая феновете на тима от Висшата лига, но в крайна сметка точните изстрели на Дирк Каут, Стюарт Даунинг и Глен Джонсън се оказаха достатъчни за успеха с 3:2 над скромния уелски тим.

"Въпреки че току-що спечелихме Карлинг Къп, това няма да ни успокои. Според мен всички играчи се насладиха на успеха ни и ще искат да потърсят нови и нови предизвикателства. Не искаме да се задоволяваме с това и ще продължим да печелим трофеи", заяви Далглиш за Sky Sports.

"Ние просто ще се постараем да направим щастливи феновете на Ливърпул, които са толкова много. Това го постигнахме срещу Кардиф. Надявам се, че този успех ще замени времето, през което нямахме големи победи. Радваме се, че спечелихме. През целия път играхме добре и заслужихме този голям успех. Още след победата над Екситър във втория кръг си казахме, че искаме да се отнесем с уважение към този турнир, защото така ще покажем респект и към собствения си клуб", допълни наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
76