Венгер: Ще вкараме пет гола и на Милан!


Н. Гавазов

Венгер: Ще вкараме пет гола и на Милан!

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер даде своя коментар след срещата от 26-я кръг на Висшата лига на Англия против Тотнъм на „Емирейтс". Както е известно, двата отбора изнесоха истински спектакъл - отначало „шпорите" поведоха с два гола разлика, но домакините успяха да намерят сили и върнаха статуквото малко преди края на първото полувреме. След почивката хората на Венгер не оставиха никакви съмнения в превъзходството си и с два гола на Уолкът и един на Росицки достигнаха до крайното 5:2.

„Арсенал е жив и дори в още по-голяма степен, отколкото говорех преди мача. Всичко беше идеално днес - духът ни, волята за победа и стилът на игра - всичко беше чудесно. Тотнъм започна страхотно, нов следващите 85 минути всичко беше в нашите ръце. Показахме балансираност, креативност и зрялост", цитира думите на Венгер официалната страница на Арсенал в Twitter.

„Все още е възможно да изпреварим Тотнъм, но трябва да набираме точки в много бързо темпо. Това е логично. Ще се опитаме да вкараме пет гола и на Милан! За съжаление, преди този мач има срещи на националните отбори и това е много неприятно", завършва наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
108