Каскада от автоголове и Ливърпул продължава във ФА Къп (видео)


И. Ангелов

Каскада от автоголове и Ливърпул продължава във ФА Къп (видео)

Доста интересен мач сътвориха Ливърпул и Брайтън на "Анфийлд" в пореден кръг от ФА Къп - срещата завърши при резултат 6:1 за домакините, но невероятното е, че повечето от тези голове са на сметката на играчи на гостите. Друг куриозен момент е изпуснатата дузпа на Луис Суарес, който не вкара след 5-те попадения на своите.

Още в 5-ата минута Шкъртел вкара с глава след центриране от корнер. Последва изравняване от гостите в 17-ата минута чрез ЛуаЛуа, който вкара невероятен гол от статично положение. До края на полувремето Суарез имаше шансове самостоятелно да оформи краен резултат, значително по-голям от 5:1, но той не вкара нито едно от положенията си.

Вместо това в 44-ата минута Бридкът записа автогол, като повтори постижението си в 71-ата, а Карл Дънк си вкара в 75-ата. Междувременно и Анди Керъл отбеляза в 57-ата минута след страхотно движение в наказателното. В 80-ата минута Кайт бе повален в наказателното и Суарес изпорти и дузпата, но в самия край на мача достигна до своето попадение. Това стана в 84-ата минута след асистенция от Керъл. С този резултат Ливърпул продължава напред и ще срещне Стоук Сити отново на "Анфийлд" на 17 март.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
92