Венгер готви кадрова революция?


Н. Гавазов

Венгер готви кадрова революция?

Не е изключено през лятото Арсенал да преживее кадрови промени, съобщава новината The Telegraph. Както е известно, „артилеристите" отстъпиха с 0:4 от Милан в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига. Веднага след последния съдийски сигнал Арсен Венгер остро разкритикува своите футболисти, а според представители на медиите, на първата тренировка на отбора след най-голяма загуба на Арсенал в евротурнирите френският специалист е бил много ядосан и постоянно крещял на играчите си за поражението.

След 18 месеца изтичат договорите на Андрей Аршавин, Тео Уолкът и Томаш Росицки. Изобщо не е ясно, ще останат ли тримата в отбора. Също така Арсенал е готов да разгледа предложения за Маруан Шамак и Себастиен Скилачи.

Според The Telegraph, „артилеристите" твърдо са решили да продадат Никлас Бендер, Карлос Вела, Денилсон и Мануел Алмуния, който сега играе под наем.

Също така се съобщава, че през лятото Арсенал ще се опита да получи Лукаш Подолски, Марио Гьотце и Еден Азар. Впрочем, ако „артилеристите" не попаднат в Шампионска лига, тези намерения няма да бъдат изпълнени. Клубът от „Емирейтс" обаче ще се опита да продължи договора на Робин ван Перси, чиито контракт изтича през 2013 година.

 

  Сподели
78