Торес: Не мога да вкарвам


Н. Гавазов

Торес: Не мога да вкарвам

Нападателят на Челси Фернандо Торес се оплака, че независимо от превъзходната физическа форма в която се намира, той така и не успява да вкарва голове. Испанецът допълни също така, че смята да подобри още повече своята игра и призна, че няма намерение да напуска сегашния си клуб. Както е известно, преди година „сините" вложиха 50 милиона паунда за Ел Ниньо, който до този момент вкара само пет гола - последният преди пет месеца.

Торес не разбира, на какво се дължи головата му импотентност.

„Честно казано, очаквах след първата си година на „Стамфорд Бридж" нещата да се оправят и да тръгнат към по-добро. Ситуацията е трудна, защото в личния ми живот всичко с развива добре. Харесва ми клуба, харесва ми работата с персонала и останалите играчи", заяви Торес за ESPN.

„Смятам, че трябва да подобря играта си. Когато играех за Ливърпул имаше мачове, когато не играех добре или въобще нищо не правех, но при всяко докосване на топката аз вкарвах. Странно е усещането, защото сега се чувствам по-силен във физически план, откогато и да е било. Нямам положения за гол, а когато получа своя шанс, не мога да вкарам", каза още Фернандо.

„Моето настояще и бъдеще е свързано с Челси. Предстои ми да направя много неща и аз съм длъжен да ги свърша, защото това е към което се стремя във всеки клуб. Нищо друго не очаквам от себе си", завършва нападателят на Челси.

 

  Сподели
106