Футболистите на Челси бесни на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Футболистите на Челси бесни на Вилаш-Боаш

По всичко изглежда, че нещата в Челси не вървят добре. След като вчера стана ясно, че собственикът на клуба Роман Абрамович е организирал среща с отбора на тренировъчната база за да нахока играчите и мениджъра, днес The Mirror продължава да разисква темата свързана с лондонския клуб. Според изданието, португалският специалист съвсем е загубил доверието на своите футболисти и в момента се намира в остър конфликт с тях.

Двете страни са се скарали в съблекалнята в неделя, след като Андре Вилаш-Боаш отмени почивния ден, след загубата на отбора срещу Евертън с 0:2 на „Гудисън Парк".

По време на срещата с руския олигарх, португалецът изобщо не защитил своите играчи и дори се нахвърлил срещу тях. Това от своя страна е вбесило лидерите на отбора и останалите играчи и някои от тях изобщо не са му останали длъжни, изразявайки своята загриженост относно тактиката на Вилаш-Боаш, а също така и методите му на работа.

Абрамович е станал свидетел на скандала и е успял да види със собствените си очи какво мислят футболистите от отбора за човека, който той назначи през изминалото лято.

 

  Сподели
72