Абрамович се накарал на играчите на Челси


Н. Гавазов

Абрамович се накарал на играчите на Челси

Източници от Челси съобщиха за Sky Sports, че собственикът на клуба Роман Абрамович се е срещнал с Андре Вилаш-Боаш и играчите му ден след загубата от Евертън. Както е известно, лондончани претърпяха поражение с 0:2 на „Гудисън Парк" и отстъпиха четвъртото място в класирането на Арсенал. Според Sky Sports, мениджърът и звездите му се отправили към тренировъчната база в Кобъм в неделя сутринта, където отново били посрещнати от Абрамович.

Милиардерът изобщо не е доволен от последните резултати и през миналата седмица няколко пъти присъстваше на тренировките на отбора. Според източници в клуба, руският собственик бил бесен по време на срещата си с играчите, но какво точно е казал на футболистите не е ясно. Монологът на Роман продължил около десетина минути, след което привикал при себе си Андре и двамата са разговаряли насаме. По време на заниманията атмосферата на игрището е била тежка, без обичайните закачки и пиперливи шеги, а в действията на играчите липсвало онова настроение, което преди е било забелязвано.

Засега Вилаш-Боаш продължава да твърди, че бъдещето му не е под заплаха, но търпението на Абрамович със сигурност ще бъде тествано в мача от Шампионската лига с Наполи. Паметливи дори припомнят, че руснака уволни Луиш Фелипе Сколари преди три години за далеч по-добри резултати.

 

  Сподели
59