Манчини: Надявам се, че Тевес ще ни помогне за края на сезона


Н. Гавазов

Манчини: Надявам се, че Тевес ще ни помогне за края на сезона

Роберто Манчини потвърди своето мнение, че Карлос Тевс все още може да играе голяма роля за Манчестър Сити в борбата за титлата във Висшата лига през този сезон. Както е известно, аржентинецът не е играл за „гражданите" от септември насам, когато отказа да излезе и да загрява срещу Байерн Мюнхен в двубой от втория кръг на Шампионската лига. Футболистът прекара няколко месеца в своята родина и бе пред трансфер през зимния трансферен прозорец, но до сделка така и не се стигна.

Според информация на английските медии, 28-годишният нападател е пред завръщане на Острова и мениджърът на Сити вярва, че бившият играч на Манчестър Юнайтед би помогнал на тима в най-важната част от сезона.

„Всеки знае, че Тевес е топ играч вероятно за нас щеше да бъде по-добре, ако той се намираше тук. Карлос има способността да променя играта. Ако той се завърне през следващата седмица, може би ще ни помогне в последните три месеца. Не знам какво е състоянието му, защото не е играл от четири месеца, но силата му на възстановяване е много голяма. Карлос знае ситуацията. Ако той се върне, ние ще разговаряме. Защо пък не? Не виждам какъв е проблема", заяви Манчини за Sky Sports.

 

  Сподели
80