Всички футболисти нападнаха Суарес


И. Ангелов

Всички футболисти нападнаха Суарес

Луис Суарес навлече гнева на целия футболен свят с действията си днес в срещата между Манчестър Юнайтед и Ливърпул на "Олд Трафорд", спечелена от домакините с 2:1. Уейн Рууни вкара двете попадения и бе избран за играч на мача, но прожекторите се изместиха на друго място - Луис Суарес отказа да се здрависа с Патрис Евра, който в началото на мача предложи всичко да остане зад гърба им.

Предлагаме ви цитати от множество футболни личности за случая - Сър Алекс Фргюсън: "Не мога да повярвам...Суарес е позор за Футболен клуб Ливърпул."

Рой Кийн: "Ако аз играех, ако Инси (Пол Инс) играеше, ако Спарки (Марк Хюз) играеше, Суарес щеше да си мечтае да ни бе поздравил в началото на мача."

Том Уилямс - национал на Кипър: "Какъв позор е Суарес... Расист и глупак! Изгонете го от футбола."

Марк Брайт - Бивш нападател на Кристъл Палас: "Смятам, че Евра е джентълмен. Той бе обиден по расистки начин, но въпреки това се извини и подаде ръка на нарушителя..."

Емануел Фримпонг: "Днес разбрах че Суарес е тотален клоун."

Пиърс Морган: "Суарес наистина ли не се здрависа с Евра? Колко е жалък..."

Емануел Ебуе в Туитър: "Какво допринесе Суарес за мача...Не се здрависа..глупак,расист. Може да се здрависа със задника ми следващия път..."

Гари Невил: "Не мисля, че Суарес помага изобщо на Ливърпул. Кени Далглиш всеки мач е поставен в позиция, в която трябва да го защитава."

Рио Фърдинанд: "Много лошо решение от негова страна. След като видях това, отказах да му стисна ръката. Загубих цялото си уважение към него."

  Сподели
100