Фъргюсън унищожи Суарес: Той е позор за клуб като Ливърпул


И. Ангелов

Фъргюсън унищожи Суарес: Той е позор за клуб като Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед не задържа нищо за себе си след мача между неговия тим и Ливърпул на "Олд Трафорд" днес, в който "Червените дяволи" надделяха с 2:1. Той определи нападателя на Ливърпул Луис Суарес като "Позор за футболен клуб Ливърпул." По думите на Фърги той никога не би трябвало да играе повече за такъв велик клуб с такава история.

В предишната среща между двата тима Суарес бе обвинен и наказан за расистки нападки по адрес на Патрис Евра. Сега капитанът на Юнайтед подаде ръка в началото на мача за да поздрави своя опонент, а Суарес го подмина и дори се стигна до съдийска намеса преди началото на двубоя. 

На почивката Евра отново потърсил Суарес, но вместо да се разберат се стигна до меле в тунела. Фърги заяви след мача по повор ръкостискането, което Суарес отхвърли:

"Не можах да повярвам. Просто не мога да повярвам. Той е позор за футболен клуб Ливърпул.На този играч никога не трябва да му бъде позволено да играе отново за тях."

"Историята на този клуб не съответства на това, което се видя днес и затова настана хаос. Много съм разочарован от него, направи ужасно нещо."

  Сподели
96