Играчи се завръщат за Юнайтед срещу Челси


И. Ангелов

Играчи се завръщат за Юнайтед срещу Челси

Добри новини получиха феновете на Манчестър Юнайтед от Сър Алекс Фъргюсън на традиционната му петъчна пресконференция. Той заговори в детайли за контузиите и завръщащите се играчи, като картината все още не е добра за тима, но малко по малко започва да се подобрява в това отношение.

"Подобряваме се малко в зоната с контузиите. Надявам се Рууни, Нани, Клевърли и Йънг да са в състава за мача. Рууни и Нани тренираха в последните 2 дни. Вероятно Том ще играе срещу резервите на Челси в понеделник. Но той ще пътува с нас. Това не е лесен мач."

"Не сме печелили на гости на Челси от 2002 година. Дано добрата форма, която показахме напоследък ни помогне, както срещу Арсенал и дори миналата седмица на "Анфийлд", когато играхме прекрасно и не заслужавахме да загубим."

"Беше луд мач последният ни срещу Челси - можеше да завърши 20:18! Не мисля, че това ще се повтори."

"Де Хеа трябва да е на линия. Но изглежда Линдегаард ще отсъства поне 4 седмици, а може да се стигне и до 6. Това са връзките на глезена. Бен Еймъс чакаше шанса си и ние се колебахме дали да го дадем под наем. Но не е лесно в Европа - трябват ти трима вратари. Имаме и Кушчак, но той отказва да преподпише с нас."

  Сподели
107