Лукас игнорира интереса от страна на Интер и Челси


Н. Гавазов

Лукас игнорира интереса от страна на Интер и Челси

Със своя талант и добри перспективи за развитие, 19-годишният бразилски халф Лукас Родригес вече се превърна в звезда, която отприщи към себе си интереса от страна на почти всички големи клубове към Стария континент и съответно породи спекулации в медийното пространство. Както е известно, днес британските средства за масова информация тиражираха информацията, че интерес към таланта проявяват Челси и Интер и е твърде вероятно играчът да напусне родината си през идващото лято.

Не закъсня и реакцията на агента на Лукас, който отрече слуховете, заявявайки че до този момент не са водени никакви преговори за бъдещето на клиента му.

"Информацията е неточна. Лукас не може да говори или преговаря с който и да е клуб, без разрешение на Сао Паоло. Той дори няма желание да напуска отбора си и поради това, ние не сме разговаряли с нито един чуждестранен клуб. Мога да ви уверя, че играча остава в Сао Паоло. Освен това, има клауза от 80 милиона и всички го знаят това. Чух, че хората говорят за Челси и за това, че клуба предлага 35 милиона евро, но това не е вярно", заяви агент Педросо в ефира на Nova Onda 99.3 FM.

 

  Сподели
98