Агуеро: Балотели е неразбран


Н. Гавазов

Агуеро: Балотели е неразбран

Серхио Агуеро даде подкрепата си за Марио Балотели и заяви, че съотборникът му в Манчестър Сити е „наистина добро момче", което не бива да бъде оценявано единствено от неговите особености. Както е известно, италианският национал е изправен пред заплахата да отнесе наказание от четири мача, след като е обвинен в грубо поведение в мача с Тотнъм в неделя, когато ритна главата на Скот Паркър.

Агуеро побърза да защити своя колега в нападението на „гражданите".


„На първо място, всички знаем, че той е фантастичен футболист. А извън терена, всеки има свой собствен път", заяви Агуеро за The Sun.

„Но тези от нас, които наистина са близо до Марио, знаем, че и извън терена той е много добро момче. Подобно на много играчи, той има своите особености от време на време. Всички го познават от изявите му на терена, но аз знам, че и далеч от него, той е прекрасно момче. Той е млад, грижи се сам за себе си, и постъпва както желае", допълва аржентинецът.

Балотели също така получи подкрепата на полузащитника на Сити Джеймс Милнър, който вярва, че 21-годишният футболист е отговорен и е в състояние да поеме част от натиска върху отбора.

„Хубаво е Марио да е край теб. Той бележи важни голове, и се надявам да продължава да го прави до края на сезона. Дали неговите изцепки отвличат нашето внимание? Може би, когато са в подходящ момент.Той е много уверен в способностите си. Има го в себе си просто. Забавно е да е край нас. Не мисля, че този сезон съм давал интервю, в което никой да не ме пита за него. Мисля, че това обобщава характера, който притежава той", заяви от своя страна Милнър.

 

  Сподели
91