Сър Алекс: Мачът с Арсенал ще бъде много труден


Н. Гавазов

Сър Алекс: Мачът с Арсенал ще бъде много труден

Сър Алекс Фъргюсън заяви, че няма никакъв шанс грандиозният дуел между Манчестър Юнайтед и Арсенал от август да се повтори, когато двата тима се срещнат отново на „Емирейтс" в неделя. Както е известно, шампионите триумфираха тогава, помитайки своя съперник с 8:2, причинявайки по този начин най-голямото поражение на Арсенал в последните 114 години. Това беше част от един невероятен старт на Юнайед, при който „червените дяволи" вкараха три пъти срещу Челси и Тотнъм о още пет гола на Болтън на „Рийбок Стейдиъм".

В по-нататъшната си кампания шампионите забавиха своя ход, поради проблеми с контузени играчи, но Сър Алекс очаква в неделя, връщане към напрегнатите битки от миналото, макар и без много голове.

„Няма никакъв шанс мача да е толкова много отворен, както последния път. Никакъв шанс няма за това. Ще ни бъде много трудно срещу тях. Те допуснаха само шест гола у дома си през сезона, така че сме наясно, че това ще бъде труден мач. Но аз се надявам, че ще постигнем нужния резултат - точно това искаме и трябва да го направим", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

 

  Сподели
102