Видич: И без мен Юнайтед ще спечели титлата


И. Ангелов

Видич: И без мен Юнайтед ще спечели титлата

Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич настоя, че тима ще си подсигури 20-та рекордна титла във Висшата лига и без неговото участие до края на кампанията. В момента тима на Сър Алекс Фъргюсън изостава на 3 точки от върха, а Видич заговори пред The Daily Mirror по въпроса:

"Ако погледнете историята и отдадеността ни, знаете, че обичаме да печелим всички трофеи. Вярвам, че ние сме отборът в Манчестър, който ще продължи тази тенденция. Разбира се, че сме уверени. Само 3 точки зад Сити сме, така че предизвикваме първото място."

"Имахме проблеми с контузените, но мисля, че ще имаме добър шанс срещу Арсенал през уикенда. Няколко от играчите се завърнаха, което е добре. Имаме балансиран състав, много млади и опитни."

"Добре е за града на Манчестър двата отбора да са силни. Има много приказки и стълкновения. Винаги е полезно да имаш конкуренция, затова ние не възразяваме. Това ще помогне да се подобрим."

Относно контузията си Видич каза: "Всичко е наред. Преди 3 седмици се оперирах и прогресирам правилно. Има много време докато се оправя, но ще съм търпелив. Имам мотивация да се върна и да съм на ниво. Искам да съм в същата форма, както преди контузията. Това ме мотивира да работя здраво. Няма определен период за завръщането ми, но се надявам да съм добре за началото на следващия сезон."

  Сподели
82