КПР привлича най-добрия играч на Световното младежко първенство


Н. Гавазов

КПР привлича най-добрия играч на Световното младежко първенство

Елитният Куинс Парк Рейнджърс съгласува трансфера на талантливия бразилски нападател на Сан Пауло Енрике, съобщи новината ВВС. Сделката обаче е твърде вероятно да не се състои. Според флагмана на британските медии, лондончани са договорили 18-месечен наем, с право на изкупване на трансфера. Финансовата страна на съглашението бе запазено в тайна.

Проблем за осъществяването на сделката може да дойде от това, че Енрике, който бе признат за най-добър играч на Световното младежко първенство през миналото лято, все още няма достатъчно натрупани срещи за националния отбор на своята страна - едно от условията според британското законодателство футболист извън ЕС да може да играе на Острова. Ще бъде ли направен компромис за бразилеца - това е голям въпрос, чийто отговор ще бъде получен в края на месеца.

Освен 20-годишният Енрике, КПР води преговори за привличането на защитниците Кристофър Самба от Блекбърн и Алекс от Челси, а също така, ако трябва да се вярва на съобщенията в медиите, лондончани се интересуват от нападателя на Фулъм Боби Замора.

 

  Сподели
71