Сити се ослушва за Погба и Морисън от Юнайтед


И. Ангелов

Сити се ослушва за Погба и Морисън от Юнайтед

Goal.com разкри, че според негови източници от Манчестър Сити планират шокиращ ход за два от най-вълнуващите проекти на Манчестър Юнайтед - Пол Погба и Рейвъл Морисън. Сити идентифицира двойката като интересна за тях още през лятото, а сега се оказва, че дори този месец може да стане сделка.

Такъв трансфер определено би наранил вечния враг на синята част на Манчестър, а той не е невъзможен. Според информациите Погба, който следващия месец става на 19, е разочарован, че все още не може да пробие в титулярите на тима, а проблемите с дисциплината на Морисън може да заиграят в негова полза.

През изминалия месец Сър Алекс се изказа за Погба, чийто агент е агент и на Марио Балотели - звездата на Сити: "Той има агент, който прави всичко по-трудно. Ние преговаряме с агента и искаме момчето да остане."

"Мат Бъзби го е казал най-добре - не трябва да преследваш парите в Манчестър Юнайтед - те ще те намерят евентуално. Ако си достатъчно добър, ще станеш богат в клуба, няма съмнение за това."

Морисън има 2 мача за купата на лигата този сезон, но има проблеми извън терена. Според Фърги момчето има висока цена за нов контракт и с агента са гледали за нов негов клуб, но Морисън обяви в социалната мрежа Туитър: "Никога не съм отказвал контракт на Манчестър Юнайтед - нито веднъж."

  Сподели
90