Ливърпул вади 10 милиона за Дефоу?


Н. Гавазов

Ливърпул вади 10 милиона за Дефоу?

Ливърпул е готов да предложи 10 милиона паунда за нападателя на Тотнъм Джърмейн Дефоу, съобщава новината The Mirror. Както е известно, в петък мениджърът на лондончани Хари Реднап призна преди, че няма намерение да се разделя с английския национал, но въпреки това „червените" ще направят опит да привлекат нападателя, след като атакуващата линия а Ливърпул е повече от трагична, като поредното доказателство за това е разочароващото нулево равенство срещу Стоук Сити в събота. срещу Стоук Сити, до което "Мърсисайдци" стигнаха в събота.

В същото време Дефоу от своя страна не е особено щастлив от статута си на твърда резерва в състава на "шпорите" и вече го обяви на няколко пъти. Нападателят се нуждае от повече игрово време, за да запази шансовете си да участва на Евро 2012 с Англия и поради тази причина със сигурност в момента предпочита да бъде в друг клуб и да играе редовно пред това да е резерва на „Уайт Харт Лейн".

Според последните информации, Хари Реднап може би ще склони да се раздели с английския национал, но това ще стане само при положение, че успее да привлече в състава си нападателя на Олимпик Марсилия Лоик Реми.

Вчера се появиха информации, че наставникът на Тотнъм е изпратил човек да гледа френския национал по време на двубоя между марсилци и Лил. В този мач Реми впечатли с представянето си, вкарвайки двата гола за успеха на Марсилия с 2:0 и със сигурност е засилил още повече интереса на Тотнъм към себе си.

 

  Сподели
105