Суонзи с невероятна победа над Арсенал


В. Мухарски

Суонзи с невероятна победа над Арсенал

Суонзи победи Арсенал с 3:2 в среща от Премиър лийг. Домакините стигнаха до напълно заслужен успех след като осъществиха обрат, допуснаха изравнявани и после отново поведоха в резултата. Голмайсторът на Арсенал Робин ван Перси откри резултата още в 5-ата минута на срещата, а с асистенция се отчете Аршваин.

Arsenal's Dutch Forward Robin Van Persie (L) Competes For The Ball Against Swansea City's Nathan Dyer (R)  RESTRICTED

Въпреки ранното попадение домакините не се притесниха и отбелязаха два гола. В 16-та минута Рамзи ритна Нейтън Дайър в собственото си наказателно поле и съдията логично посочи бялата точка. Скот Синклеър превърна дузпата в гол и изравни резултата - 1:1.

Arsenal's Welsh Midfielder Aaron Ramsey (3rd R) Heads The Ball At Goal Under A Challenge From Swansea City's Ashley

След почивката паднаха още три попадения в тази среща. Първо в 57-ата минута Нейтън Дайър направи обрата пълен, а Алън се отличи с асистенция. След това попадение мениджърът на столичани веднага вкара в игра завърналата се звезда на отбора Тиери Анри, а освен него в игра се появи и Томаш Росицки.

Arsenal's Thierry Henry (C) Runs RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No Use With Unauthorized Audio, Video, Data, Fixture

В 69-ата минута Джуру намери отлично Тио Уолкот, който нахлу в наказателното поле и прати топката в мрежата за 2:2. Драмата бе пълна, тъй като още в следващата атака домакините отново поведоха в резултата. Дани Греъм надбяга Косиелни и вкара за 3:2 и по този начин оформи крайния резултат.

  Сподели
106