Венгер защити Аршавин


И. Ангелов

Венгер защити Аршавин

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер защити Андрей Аршавин, който се намира под обстрел от критики напоследък от медиите. Според Венгер стила на играча предполага на моменти той да греши, но според него той подобрява класата на тима и задобрява все повече с тренировките.

Аршавин се затруднява да показва играта, с която в началото на кариерата си в Арсенал стана любимец на феновете. Пред официалния сайт на тима Венгер каза: 

"Той винаги е играел на ръба, вижте как игра срещу КПР. Той обича да рискува, като в крайна сметка трябва да предостави топката на Робин ван Перси за гол. Така че той винаги е полезен. Ако погледнете статистиката ще се изненадате. Понякога това, което виждаме в игра, ни подлъгва. Той е много полезен."

"Знаем, че притежава много талант. Много пъти е разпитван по върпоса за играта си, но той се отнася правилно към критиките. В последния мач той показа, че трябва да играе и му трябва самочувствие. Трябва да играе свободно и с увереност, за да покаже най-доброто. Той е креативен и наистина му трябва само малко допълнително самочувствие."

  Сподели
86