Далглиш: Ще бъдем тихи на трансферния пазар


Н. Гавазов

Далглиш: Ще бъдем тихи на трансферния пазар

Наставникът на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че независимо от финансовите възможности, той е много щастлив с отбора, с който разполага в момента и няма намерение да привлича нови футболисти. Все пак шотландският специалист намекна, че не се отказал напълно от идеята за нови попълнения, но заяви, че ще го направи „тихо".

„Ние може да проявим активност на трансферния пазар, ако разбира се искаме това. Но както казах по-рано, ако предприемем нещо през януари, ще го направим тихо и при „закрити врати". Към момента продължаваме своята работа с отбора. Ние и нашите футболисти продължаваме да вършим това, което правихме по-рано и ще видим къде ще ни докарат нашите усилия", заяви Далглиш по време на редовната си петъчна среща с журналистите.

„Ако се налага да укрепваме състава, то ще продължим работата в това направление, но няма да забравяме за нашите непосредствени задължения. Няма да се преследваме с никой, защото аз съм много щастлив със сегашния състав. Недейте да търсите нещо необичайно в думите ми, защото отдавна казах, че през януари няма да бъдем активни. По мое мнение, хората си измислят неща и след това тичат при нас с молба да ги потвърдим или отречем. Аз смятам, че това е неуважително към нас, защото винаги сме се стремели да говорим истината. Откровено признах, че няма да бъдем активни през януари и не са ми ясни обвиненията по наш адрес, че сме пасивни", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
81