Балотели отново привлече вниманието


Н. Гавазов

Балотели отново привлече вниманието

Ексцентричният нападател на Манчестър Сити Марио Балотели отново попадна на първата страница на британската преса. Този път футболистът бе принуден да посети католически колеж в Манчестър, за да се възползва от тоалетна, съобщава новината Manchester Evening News. Според изданието, на следващия ден след злополучния полуфинален мач с Ливърпул от Купата на Лигата, 21-годишният италианец паркирал своя автомобил до сградата на колеж Xaverian и помолил персонала да му покаже къде се намира тоалетната, с което шокирал всички присъстващи.

Справяйки се с физиологичния си проблем, Марио съвсем невъзмутимо влязъл в стаята на преподавателите, а след това, в продължение на 20 минути се разходил из сградата, общувайки между другото със студентите.

„Балотели паркира своето „Бентли" и помоли да му покажем къде се намира тоалетната. След това влезе в стаята на преподавателите, а след това започва да се разхожда из сградата сякаш е собственикът на това място и цяла тълпа го следваше по петите. Аз съм привърженик на Манчестър Сити и бе забележително да го видя. Всичко е толкова нелепо - не мога да си представя, че подобно нещо би се случило някога", заяви 18-годишния студент Едуард Гесън за Manchester Evening News.

  Сподели
79