Вилаш-Боаш: Отношенията ми с Лампард са фантастични


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Отношенията ми с Лампард са фантастични

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че той и Франк Лампард се радват на „фантастични" отношения и също така отхвърли всякакви предположения, че полузащитника ще напусне „аристократите". Както е известно, с идването си на Стамфорд Бридж" португалският специалист показа, че Лампард не е недосегаем и на няколко пъти Франк трябваше да се бори за титулярното си място в отбора.

Това доведе до появата на спекулации в медиите за раздяла на Челси с полузащитника, които бяха подсилени от факта, че Лампи не празнува заедно със своя мениджър гола срещу Уулвс.

Вилаш-Боаш отхвърли всякакви съобщение, че между него и Лампард има раздор и обяви своя заместник-капитан за „фантастичен".

"Ние двамата говорим всеки ден. Той е играч, който не се продава на никаква цена", цитира Sky Sports думите на Вилаш-Боаш.

„Нещата при него не опират на ротационен принцип. Няма такова нещо. Вземам решения за стартовия състав за всеки един мач поотделно и разчитам на тези футболисти, които биха помогнали за стратегията ни да спечелим играта. Като футболист, с биографията зад гърба си, Франк иска да играе във всеки мач. Но всеки иска това. Всеки се бори за титулярно място, а играч от нивото на Франк е по-близо до това, за разлика от останалите. Ние се опитваме да изпробваме различни варианти през цялото време. Франк е петият или шестият най-използван футболист за Челси през този сезон, така че на практика той взема участие във всички мачове", каза още португалеца.

 

  Сподели
72