Чичарито: Всички знаят, че Бербатов е блестящ играч!


Н. Гавазов

Чичарито: Всички знаят, че Бербатов е блестящ играч!

В сравнение с миналогодишното си представяне, нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес не блести толкова ярко през втората година от пребиваването си на „Олд Трафорд" - мексиканецът излезе на терена в малък брой срещи и отбеляза само шест гола. Но Чичарито не смята да се предава и е готов да се пребори с трудностите.

„През този сезон обстоятелствата се развиха различно в сравнение с миналата година - получих няколко травми, но като цяло съм доволен от това, как се развиват нещата. Аз все още се уча и упорито тренирам, опитвайки се от ден на ден да ставам все по-добър", заяви Ернандес в интервю за клубната телевизия на Юнайтед.

„Смятам, че всеки следващ сезон за мен ще бъде по-труден, отколкото предишния. В началото не ме познаваха не само защитниците, но и треньорите. Мисля, че сега, в третия и в четвъртия мой сезон те ще изучават все повече и повече", допълни още мексиканецът.

Чичарито се изказа много ласкаво и за голмайстора на Висшата лига за миналия сезон Димитър Бербатов, който в отсъствието на няколко нападатели не позволи да се понижат головите показатели на „червените дяволи".

„Всички знаят, че Бербатов е блестящ играч. Неговото докосване и техника са невероятни! Но ние имаме разбира се и Уехн Рууни, който е играч от световна класа, а също така и Дани Уелбек, който играе много силно", продължава нападателя.

„Кико (Б.ред. Македа) сега замина под наем, но то е още един добър играч, както впрочем и Маме Диуф. В тази линия нашия отбор е много силен, както разбира се и в другите позиции", завършва Ернандес.

  Сподели
99