Ливърпул не допусна изненада и обърна Олдъм на Анфийлд (видео)


В. Мухарски

Ливърпул не допусна изненада и обърна Олдъм на Анфийлд (видео)

Ливърпул победи Олдъм с 5:1 в мач от третия кръг на турнира ФА Къп. Срещата се игра на "Анфийлд" и предложи доста емоции на зрителите. Гостите поведоха малко изненадващо с попадение на Симпсън, който откри резултата с красив гол в 28-ата минута. Радостта на играчите на Олдъм бе кратка, защото само секунди след попадението Крейг Белами изравни - 1:1.

Oldham Athletic's Robbie Simpson, Left, Celebrates

Минута преди края на първата част реферът отсъди доста спорен 11-метров наказателен удар в полза на "мърсисайдци" за нарушение срещу Макси Родригес. Зад топката застана капитанът на "червените" Стивън Джерард, който превърна дузпата в гол и по този начин даде аванс на своя тим.
                   Liverpool's Steven Gerrard Celebrates

В 68-ата минута Джонджо Шелви покачи на 3:1, а с асистенция в този случай се отчете Белами. Минута преди края на срещата резервата Андрю Каръл вкара за 4:1, а малко по-късно пропусна да вкара втори гол. Все пак в 95-ата минута друга резерва в днешната среща Стюарт Даунинг отбеляза първия си гол с фланелката на Ливърпул и по този начин оформи крайния резултат. По този начин играчите на Кени Далглиш се поздравиха с успеха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105